Ruszamy w kulinarą podróż
Z Londynu do Suezu przez Mont Cenis i Brindisi koleją i statkiem - 7 dni. Z Kalkuty do Hongkongu statkiem – 3 dni. Z Nowego Jorku do Londynu statkiem i koleją – 9 dni.
Tak swoją międzykontynentalną przygodę organizował Phileas Fogg, literacki bohater powieści przygodowej Juliusza Verne’a, który podjął się wyprawy mając na celu okrążenia świata w 80 dni. A jak zaplanować swoją kulinarną podróż? To proste. Odwiedź steampunkowe perony Parostacji, odbierz bilet i wybierz kierunek, który najbardziej Ci smakuje.
Parujemy zmysły
3 perony Parostacji to 3 rozdziały steampunkowej opowieści kulinarnej
o smakach, zapachach, recepturach i inspiracjach. Tu nie ma podziału na klasy, każdy otrzymuje najlepsze miejsca. Gdy tylko konduktor dmuchnie w gwizdek,
a z komina parowej wiktoriańskiej lokomotywy buchnie dym, przygoda kieruje nas na właściwe tory. Piękno wnętrza – faktury, zdobienia i dodatki nadają inny wymiar daniom, które serwuje kuchnia.
3 sale w stylu steampunk | Bufet śniadaniowy | Kuchnia międzynarodowa
Menu
Wyrusz z nami w kulinarną podróż smaków.
Godziny otwarcia
Szanowni Goście,
uprzejmie informujemy, że restauracja Parostacja restoBar w dniach 15.05–29.05.2025
będzie czynna wyłącznie podczas śniadań.
Bufet śniadaniowy będzie dostępny w standardowych godzinach od 7:00 do 11:00,
natomiast śniadania z menu à la carte będą serwowane od 7:00 do 12:00.
W tym czasie zapraszamy do korzystania z pozostałych udogodnień Hotelu M23
oraz do śledzenia naszych aktualności – wracamy niebawem z nową energią i świeżym menu!
Dziękujemy za wyrozumiałość i do zobaczenia wkrótce!
Zespół Parostacja restoBar
Hotel M23